fanny eriksson

Jag kommer älska dig när jorden gått under

Publicerad 2013-03-17 21:39:22 i musik,

När jag hörde premiären av den här låten i onsdagsmorse blev jag först väldigt besviken. Med tanke på introt förväntade jag mig nästan att höra Brandon Flowers börja sjunga When You Were Young. (Och lite Johnossi- Dead End)
Men det är ju trots allt Håkan. Och efter x antal lyssningar under helgen har låten verkligen växt. Jag tycker speciellt mycket om texten, så himla fin. (bara så ni vet)

I'd do the stars with you anytime

Publicerad 2013-03-17 21:10:00 i vardag,

Jaha ni, här sitter jag och har det bra. Försöker ta tag i det där med framtiden och har nu sökt en kurs till hösten!!! Skickat in det sista till engelska c och blev lite väl poetisk i mina svar på flera frågor så det kan ju bli spännande att få respons på det sen. Annars känns ju inspirationen till bloggen lite så här:
 

Episkt

Publicerad 2013-03-03 23:07:28 i musik,

Min torsdag hade inte kunnat vara bättre. Det säger sig ju själv att den dag man får ögonkontakt med och tar Brandon Flowers i hand inte kan vara något annat än helt fantastisk.
Fick äntligen se mina absoluta favoriter, The Killers, live i Globen. Är fortfarande hög på känslan under och efter konserten. För mig är känslan framför ett bra band, med basen strömmande genom hela kroppen oslagbar, jag bara älskar det. The Killers slår alla konserter jag varit på innan med hästlängder och var värd köandet i minusgrader tusen gånger om.  
 
Jag skulle kunna svamla hur mycket som helst om min kväll med två av mina favoriter, framför mina favoriter, men skulle ändå inte kunna göra kvällen rättvisa.

Om

Min profilbild

-

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela