fanny eriksson

-------

Publicerad 2012-03-22 16:06:51 i vardag,


Dagens ledighet hade inte kunnat komma mer lägligt. Att jag sedan bara ska till skolan för att skriva prov imorgon är ju minst sagt skönt. Har hittills idag lämnat CV, tränat med två underbara och är nu mitt uppe i en plugg-session med bruttan på bilden ovan. En och en halv timmes övningskörning och pluggtugg står på eftermiddagens schema. Peppa livet. Vädret och humöret är så bra som det möjligen kan vara denna torsdag.

the world spin madly on

Publicerad 2012-03-19 19:19:15 i vardag,
bilder från februari och mars. Under firandet av bästa Amandas körkort, en eftermiddagspromenad och UF-mässan på Konsert & Kongress.

Jag har idag pallrat mig till skolan för ett par lektioner och den andra gardasil sprutan! Eftermiddagen har sedan spenderats som barnvakt åt världens gulligaste unge.

I will love you till the end of time

Publicerad 2012-03-18 13:08:08 i vardag,


Efter en lugn fredag, ett grymt kul zumbapass och en kväll hos kära Stina går böckernas skrik efter mig inte att ignorera längre. En spanska novell ska läsas, och dagen kommer att spenderas med google translate. Annars ser veckan relativt lugn ut i skolväg, så det blir ett par träningspass och häng med fina vänner. Låter helt okej i mina öron.

Om

Min profilbild

-

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela