fanny eriksson

Du och jag under täcket, baby

Publicerad 2012-01-31 22:10:28 i musik,Snart väntar sängen efter en rätt bra tisdag, som inneburit att jag nu har två veckor av sommarlovet planerade. Peace and Love biljetten beställs vilken dag som helst och sedan är vi good to go.
Annars då? Lyssnar obscent mycket på låten ovan, ska spendera resten av veckan i skolan, som barnvakt, med en saknad vän och ta en prövande tur till gymmet efter en stabil förkylning som varit i över en månads tid.

Buenos dias

Publicerad 2012-01-28 16:18:56 i vardag,


Halloj. Just nu befinner jag mig vid köksbordet med en sprillans ny laptop framför mig. Så ja, lyckan är gjord. Jag skickar härmed ett officiellt tack till mina föräldrar, utan vilka detta inlägg aldrig skulle skrivas.

~

Publicerad 2012-01-15 15:21:50 i vardag,

Long time no see. Har fått lite klagomål och det hela slutade med att jag hamnade här igen efter en helg som spenderats framför alldeles för många avsnitt av Jersey Shore samtidigt som jag njutit av att denna förbaskade förkylningen börjat släppa lite. Nu börjar det bli dags att ta tag i dagen och göra det jag skjutit upp hela helgen- projektarbetsskrivande.

Om

Min profilbild

-

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela