fanny eriksson

And we stand together, we'll be okay

Publicerad 2011-08-20 13:46:38 i vardag,

Hej igen. Första veckan i skolan har självklart bestått av många skratt, spaning och annat smått och gott. Har även hunnit med en fika med Louise och bowling med klassen.
Hardcore städning står på schemat och musiken är på högsta volym. Annars så har jag ingen inspiration till att blogga just nu, så det kan dröja ett litet tag innan det kommer upp något nytt här.

I just came to say hello

Publicerad 2011-08-15 20:08:44 i vardag,

Efter en mycket bra helg som innehöll Keep It Loud, chill med Caroline och rätt många avsnitt av How I Met Your Mother så var det idag dags att sätta sig vid skolbänken igen. Igår var jag lugn och hade ingen ångest alls inför skolstarten, men idag när jag var påväg in i skolan var min enda tanke; "Jag vill inte vara här!!"
Spenderade två timmar i skolan och tog sedan en fika med fina tjejer och tittade runt lite och åkte sedan till Maxi med mamma. Inhandlade nya skolgrejer, så det har jag pysslat lite med nu. Har även kikat lite i den nya kalendern och blir lite småpepp på plugg på grund av alla nya grejer.
Nu väntar fika med familjen och om ett par timmar blir det bums i säng. Helt sjukt att man kan bli så här trött i huvudet efter bara två timmar i skolan, vi får helt enkelt se hur det går om ett par veckor då det blir prov och grejer.

rolling in the deep

Publicerad 2011-08-13 00:05:13 i vardag,

Hejsan! Jag kan börja med att säga att Liseberg var grymt igår. Var sjukt taggad och vi gick alla runt och peppade som bara den! Landade med bussen i Linköping klockan 03.30 inatt och då blev jag, Emma och Evelina hämtade av min kära mammi och natten spenderades hemma med de två. Idag har jag tagit det allmänt chill och blev sedan upphämtad av Stina och några fler och vi drog oss ut till Berg för lite minigolf. Gick ungefär som vanligt och jag hamnade på delad sistaplats, med Stina såklart. Sedan har kvällen spenderats med henne och efter att vi båda somnat i min säng i en kvart kände Stina att det var dags att åka hem, och som den goda vän man är så satte jag mig på cykeln och skjutsade hem henne. Nu däckar jag snart och känner att det är bäst att avsluta det här inlägget innan mitt svammel går helt överstyr. Godnatt!

Om

Min profilbild

-

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela